Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@08:34:03 GMT

دیدار رئیس جمهور یونان با مرکل

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۴۴۷۳

دیدار رئیس جمهور یونان با مرکل

در دیدار بین مرکل و رئیس جمهور یونان، مسئله روابط تقریبا تیره یونان با آلمان در کانون توجه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایندیپندنت، دیدار با اکاترینی ساکلاروپولو، رئیس‌ جمهوری یونان اولین ملاقات رسمی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در طول سفرش به این کشور بود که پیرامون مسائلی از جمله بحران مالی یونان و روابط آلمان با اروپا گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساکلاروپولو با اشاره به روابط بین دو کشور به مرکل گفت: دوره‌های سخت و پرتنشی وجود داشت. بحران مالی که بسیاری از کشورهای اروپایی با آن مواجه شده بودند، عمدتا یونان را که از آن خواسته شده بود تا بهای سنگینی بپردازد، در موقعیت دشواری قرار داد. چنین وضعیتی بی‌سابقه بود و ما احساس می‌کردیم که چقدر خودمان و کشورمان تنها است.

بحران مالی یونان که در اواخر سال ۲۰۱۹ آغاز شد، شاهد نابودی یک چهارم اقتصاد این کشور و خروج یونان از یورو، واحد پول مشترک بسیاری از اعضای اتحادیه اروپا بود.

آلمان بزرگترین مشارکت کننده در سه بسته کمک مالی بین‌المللی بود که یونان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ آن را دریافت کرد.

از طرفی اقتصاد یونان تحت نظارت دقیق قرار گرفت و یک سری اصلاحات از جمله افزایش مکرر مالیات‌ و کاهش حقوق بازنشستگی و هزینه‌های عمومی از مراقبت‌های بهداشتی گرفته تا زیرساخت‌ها که موجب نارضایتی بود، اعمال شد.

اقتصاد یونان سال‌ها از مدیریت ضعیف و خرج بیش از حد اموال عمومی رنج برده بود که وضعیت بد مالی این کشور را تشدید می‌کرد و از طرفی هم شرایط اعمال شده در ازای نجات اقتصاد این کشور، بسیار سخت و طاقت فرسا بود.

بسیاری از یونانی‌ها مرکل، صدراعظم آلمان و ولفگانگ شوبله، وزیر دارایی آلمان را به دلیل دوره سخت اقتصادی که منجر به افت استانداردهای زندگی و رکود اقتصادی در کشورشان شد، مقصر دانستند. در مقطعی نرخ بیکاری به ۲۸ درصد رسید و بیکاری جوانان از ۶۰ درصد فراتر رفت.

اما با بهبود تدریجی وضعیت مالی کشور، روابط با آلمان و احساسات عمومی نسبت به خود مرکل نیز بهبود یافت.

ساکلاروپولو گفت: من معتقدم که زمان سپری شده است و تجربیاتی که در این دوره از آن‌ها آموختیم به درک متقابل و نتیجه گیری‌های مفید برای حال و آینده کمک کرده است. مهم است که اروپا انسجام خود را حفظ کند و این مسئله در مدیریت اروپا در قبال همه ‌گیری کرونا و در "صندوق بازیابی اقتصادی" نشان داده شد.

مرکل به رئیس جمهور یونان چنین پاسخ داد: شما به روابط تیره ما در این سال‌ها اشاره کردید؛ اما این روابط اساسا ریشه‌ای و بنیادی است. گفت‌وگو همیشه کلیدی برای دستیابی به توافق و راه حل تلقی می‌شود.

مرکل گفت که چالش‌های مختلفی از جمله بی‌ثباتی واحد پول یورو و اصلاحاتی که باید در همه کشورها و در یونان انجام می‌شد، وجود داشته است و همچنین وی به طور خلاصه به موضوع مهاجرت اشاره کرد.

مرکل گفت: آنچه در این دوره به ما قدرت داد این واقعیت بود که ما همیشه این احساس را داشتیم که به یکدیگر تعلق داریم و همچنین معتقدم که این حس اساسی است که باید داشته باشیم.

مرکل پس از دیدار با ساکلاروپولو، رئیس جمهور یونان، با کریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان، وارد مذاکره شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلمان يونان آنگلا مرکل رئیس جمهور یونان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۴۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اسکپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است